Esteu aquí

Tecnologia de producció

Fem servir el procediment d'empelt conegut com "hot callusing pipe", ideat pel Dr Harry B. Lagerstedt, a Oregon, el 1982, per multiplicar espècies de plantes difícils d'empeltar.

Consisteix a escalfar, a temperatura adequada segons espècies, la zona d'empelt, prèviament empeltat. Té lloc en els mesos de març-abril. Les plantes obtingudes, després de 25/30 dies en hivernacle, són plantades en contenidor o directament al terreny del viver. Segons l'època d'empelt i el vigor de la varietat, les plantes tenen una alçada de 30 a 150 cm. a final de l'estiu.

Diferents fases de l'empelt

foto empelt 1

Injertos com mj209

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

foto empelt 3texto injertos a los 28 dias

Els oferim plantes en contenidor de 5 o 8 litres, per a ser plantades a l'estiu, a partir d'agost, oa l'hivern. Els proposem també plantes de viver tradicional, a arrel nua, per plantació a l'hivern, d'un o dos anys. amb plantes de 60 a 150 cm. d'alçada.

 

60 dias despues del trasplante

 

     

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

  

 

 Plantes en contenidor al setembre                                                                        Plantes en contenidor a l'hivern

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Planta en contenidor a l'agost                                                                          Sistema radicular

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Viver a l'estiu

 

                                                                                                                             Plantes amb arrel nua

 

Consulteu les varietats i portaempelts disponibles.

Per a una bona plantació de la plantació és de gran interès fer les comandes amb antelació suficient. Si rebem les comandes abans de final de gener, per plantes a lliurar a l'agost o final d'any, podem oferir uns preus més interessants.